Lapset 7-10 ja 11-13v

Lasten 4 kuukauden mittainen kurssi starttaa syyskuun alussa, 9.9.2023. Kurssin jälkeen voi jatkaa harjoittelua jatkoryhmissä.

LASTEN TREENIT

Aloitus: 9.9.2023 kello 10
Kellonaika: lauantaisin klo 10-11
Harjoituspaikka:
Riihimäen kamppailukeskus, Teollisuuskatu 10
Vastuuohjaaja:
Mari Kesseli
Kurssin hinta:
50 €
Ilmoittautumiset:
RTKD MyClub

Kurssilla opetellaan lajin perusteita ja kehitetään fyysisiä perustaitoja, kuten juokseminen, hyppääminen jne. Taitoja kehitetään jokaisen yksilön kannalta sopivilla harjoitteilla. Päätavoite harjoituksissa on löytää jokaiselle oma kehitystaso sekä liikunnan ilo ja riemu.

MITEN MUKAAN?

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ovat lapsesi nimi, ikä sekä omat yhteystietosi. Jos haluat helpottaa ohjaajiemme työtä, voit ilmoittautua myös täyttämällä tiedot suoraan jäsenrekisteriimme RTKD:n MyClubiin.

MILLÄ VARUSTEILLA EKAAN TREENIIN?

Ensimmäisellä harjoituskerralla tärkein asia, jonka tarvitset mukaasi, on valmius pitää hauskaa! Iloisen mielen lisäksi on hyvä ottaa mukaan juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen kuivaamista varten. Harjoittelemme Kamppailukeskuksella paljain jaloin, joten jalat on pestävä ennen saliin tuloa. Asuksi käy alkuun esimerkiksi T-paita ja verryttelyhousut. Turvallisuussyistä harjoituksissa ei tule käyttää koruja, kelloja tai vastaavia. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni.

Viimeistään peruskurssin suoritettuasi tarvitset taekwondopuvun. Hyvä puku maksaa noin 30€.