Perhetaekwondo

Ryhmän harjoituksiin osallistutaan yhdessä vähintään 4-vuotiaan lapsen kanssa. Aikuisia lapsen kanssa voi olla lapsen kanssa mukana 1-2. Perhetaekwondoryhmästä voi myös jatkaa halutessaan harjoittelua muihin ikäryhmiin siten kuin niissä on tilaa.

HARJOITUKSET

Aloitus: 9.9.2023 kello 13
Ryhmä: Jatkuva ryhmä
Harjoitusaika:
Torstai 18-19 ja lauantai 13:00-14:00
Harjoituspaikka:
Riihimäen kamppailukeskus, Teollisuuskatu 10
Vastuuohjaaja:
Christer Loukas Loukas 050 384 5818
Ilmoittautumiset:
christer.loukas@gmail.com

Harjoituksissa keskitytään liikunnan ilon löytämiseen yhdessä lapsen kanssa taekwondon keinoin. Harjoitteet tarjoavat sopivasti kuormittavaa liikuntaan kunkin tasoiselle aikuiselle ja kehittävät monipuolisesti lapsen liikuntataitoja.

MITEN MUKAAN?

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ovat osallistujien nimet, lapsen ikä sekä omat yhteystietosi. Jos haluat helpottaa ohjaajiemme työtä, voit ilmoittautua myös täyttämällä tiedot suoraan jäsenrekisteriimme RTKD:n MyClubiin.

MILLÄ VARUSTEILLA EKAAN TREENIIN?

Iloisen mielen lisäksi on hyvä ottaa mukaan juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen kuivaamista varten. Harjoittelemme Kamppailukeskuksella paljain jaloin, joten jalat on pestävä ennen saliin tuloa. Asuksi käy alkuun esimerkiksi T-paita ja verryttelyhousut. Turvallisuussyistä harjoituksissa ei tule käyttää koruja, kelloja tai vastaavia. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni.

Viimeistään peruskurssin suoritettuasi tarvitset taekwondopuvun. Hyvä puku maksaa noin 30€.