Tietoa meistä

Home / Tietoa meistä

Riihimäki Taekwondo ry (RTKD) on  yli sadan aktiiviharrastajan urheiluseura, joka tarjoaa harrastajilleen monipuolista treeniä.

Sinua palvelevat koulutetut ohjaajat ja valmentajat. Käytössäsi on uusi ja tilava treenisali, monipuoliset ja laadukkaat harjoitteluvälineet, sekä kuntosali oheisharjoittelua varten.

Järjestämme ryhmät 4-vuotiaasta alkaen kaiken tasoisille liikkujille.

Koko 2000 luvun ajan kilpailumenestys on ollut kiitettävää: Ottelijamme ovat sijoittuneet toistuvasti PM- ja SM-mitalisijoille, EM- ja MM-edustuksia unohtamatta.

Olemme myös Olympiakomitean Sinettiseura. Sinettiseuratoiminta on urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle – lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit. Sinettiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus ja terveelliset elämäntavat. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan seurassa toteuttaa.