Lapset yli 7 v

Home / Miten mukaan / Lapset yli 7 v

Seuraava lasten starttikurssi aloittaa 27.1.2018. Kurssilla opetellaan lajin perusteita ja kehitetään fyysisiä perustaitoja.

LASTEN KURSSI

Aloitus: Syksy 2018
Ikäraja:
7-13 v
Harjoitusaika:
la 10-11
Harjoituspaikka:
Riihimäen kamppailukeskus, Teollisuuskatu 10
Kesto:
2 kuukautta, 8 harjoitusta
Hinta:
40 €
Vastuuohjaaja:
Vesa Liikanen
Ilmoittautumiset:
RTKD MyClub

Starttikurssilla opetellaan lajin perusteita ja kehitetään fyysisiä perustaitoja, kuten juokseminen, hyppääminen jne. Taitoja kehitetään jokaisen yksilön kannalta sopivilla harjoitteilla, joten ihan jokainen voi kurssille tulla. Päätavoite harjoituksissa on löytää jokaiselle oma kehitystaso sekä liikunnan ilo ja riemu. Starttikurssi kestää noin 8 viikkoa, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen vyöarvo,  keltainen vyö.

MITEN MUKAAN?

Kurssille voi ilmoittautua suoraan seuran juniorivastaaville Vesa Liikaselle (veeeml@gmail.com , 045-354 0707) tai Juha Kinnuselle (kinnunenjt@gmail.com, 040-961 7226). Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ovat lapsesi nimi, ikä sekä omat yhteystietosi. Jos haluat helpottaa ohjaajiemme työtä, voit ilmoittautua myös täyttämällä tiedot suoraan jäsenrekisteriimme RTKD:n MyClubiin.

Jos myöhästyit kurssin alusta tai uutta kurssia ei ole juuri alkamassa, harjoituksiin voi tulla mukaan myös ”lennosta”. Otathan kuitenkin yhteyttä ennen ensimmäistä harjoitusta juniorivastaaviimme.

MILLÄ VARUSTEILLA EKAAN TREENIIN?

Ensimmäisellä harjoituskerralla tärkein asia, jonka tarvitset mukaasi, on valmius pitää hauskaa! Iloisen mielen lisäksi on hyvä ottaa mukaan juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen kuivaamista varten. Harjoittelemme Kamppailukeskuksella paljain jaloin, joten jalat on pestävä ennen saliin tuloa. Asuksi käy alkuun esimerkiksi T-paita ja verryttelyhousut. Turvallisuussyistä harjoituksissa ei tule käyttää koruja, kelloja tai vastaavia. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni.

Viimeistään peruskurssin suoritettuasi tarvitset taekwondopuvun. Hyvä puku maksaa noin 30€ ja niitä myy esimerkiksi Riihimäellä Sportia.

MITEN JATKAN HARRASTUSTA?

Starttikurssin päätteeksi järjestetään vyökoe, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan junioriryhmiin, joita on tällä hetkellä kaksi. Ryhmät jaetaan vyöarvon mukaisesti, mutta ryhmää voi vaihtaa myös tarvittaessa. Junnuryhmissä harjoitellaan jo enemmän lajitaitoja ja näiden ryhmäläisten on mahdollista ottaa osaa yhteisiin otteluharjoituksiin ohjaajien luvalla. Vaikka harjoittelu suunnataankin enemmän taidon oppimiseen, hauskuutta ei näissäkään harjoituksissa unohdeta.

Kurssin jälkeen hinnoittelu ja laskutus muuttuvat puolivuosittaiseksi (80€/6kk) ja tämän lisäksi maksettavaa tulee vain jäsenmaksu (30€/vuosi).