Lapset yli 7 v

Home / Miten mukaan / Lapset yli 7 v

Lasten ryhmiin otetaan uusia harrastajia joka kuun ensimmäinen torstai.

LASTEN TREENIT

Aloitus: Uudet mukaan joka kuun ensimmäinen torstai
Ikäraja: 7-10 v
Harjoitusaika:
Torstai 18-19
Harjoituspaikka:
Riihimäen kamppailukeskus, Teollisuuskatu 10
Kesto:
2 kuukautta, 8 harjoitusta
Hinta:
40 €
Vastuuohjaaja:
Tommi Loukas
Ilmoittautumiset:
RTKD MyClub

Harjoituksissa opetellaan alkuun lajin perusteita ja kehitetään fyysisiä perustaitoja, kuten juokseminen, hyppääminen jne. Taitoja kehitetään jokaisen yksilön kannalta sopivilla harjoitteilla, joten ihan jokainen voi kurssille tulla. Päätavoite harjoituksissa on löytää jokaiselle oma kehitystaso sekä liikunnan ilo ja riemu. Starttikurssi kestää noin 8 viikkoa, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen vyöarvo,  keltainen vyö.

MITEN MUKAAN?

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ovat lapsesi nimi, ikä sekä omat yhteystietosi. Jos haluat helpottaa ohjaajiemme työtä, voit ilmoittautua myös täyttämällä tiedot suoraan jäsenrekisteriimme RTKD:n MyClubiin.

MILLÄ VARUSTEILLA EKAAN TREENIIN?

Ensimmäisellä harjoituskerralla tärkein asia, jonka tarvitset mukaasi, on valmius pitää hauskaa! Iloisen mielen lisäksi on hyvä ottaa mukaan juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen kuivaamista varten. Harjoittelemme Kamppailukeskuksella paljain jaloin, joten jalat on pestävä ennen saliin tuloa. Asuksi käy alkuun esimerkiksi T-paita ja verryttelyhousut. Turvallisuussyistä harjoituksissa ei tule käyttää koruja, kelloja tai vastaavia. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni.

Viimeistään peruskurssin suoritettuasi tarvitset taekwondopuvun. Hyvä puku maksaa noin 30€ ja niitä myy esimerkiksi Riihimäellä Sportia.

MITEN JATKAN HARRASTUSTA?

Kurssin päätteeksi järjestetään vyökoe, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan junioriryhmiin, joita on tällä hetkellä kaksi. Ryhmät jaetaan vyöarvon mukaisesti, mutta ryhmää voi vaihtaa myös tarvittaessa. Junnuryhmissä harjoitellaan jo enemmän lajitaitoja ja näiden ryhmäläisten on mahdollista ottaa osaa yhteisiin otteluharjoituksiin ohjaajien luvalla. Vaikka harjoittelu suunnataankin enemmän taidon oppimiseen, hauskuutta ei näissäkään harjoituksissa unohdeta.

Kurssin jälkeen hinnoittelu ja laskutus muuttuvat puolivuosittaiseksi (80€/6kk) ja tämän lisäksi maksettavaa tulee vain jäsenmaksu (30€/vuosi).